2014 m. kovo 30 d., sekmadienis

Stalo puošmenos - krevetės (bokšteliai, laiveliai...)

Labai skanios ir gražios užkandėlės su krevetėmis. Nusižiūrėjau nuo Neringos blog'o, siūlau ir Jums išbandyti :). Receptuose tikslių kiekių nenurodysiu, nes tai priklauso nuo daromo kiekio.

Bokšteliams:
Šaldytų krevečių, 
Citrinos sulčių, 
Agurko,
Philadelphia (aš naudojau su žolelėmis).

Krevetes apšlakstome citrinų sultimis ir paliekame porai minučių. Nusilupame agurką ir supjaustome. Naudodami konditerinį švirkštą užtepame surelį ant agurko griežinėlio, ant viršaus dedame dar vieną agurko gabalėlį, vėl tepame surelį, ant viršaus uždedame porą krevečių




Laivui:
Agurko, 
Krevečių (apšlakstytų citrina)
Philadelphia

Nulupam agurką, išskobiam seklytes. Konditeriniu švirkštu agurko vidų užpildome philadelphia, papuošiam krevetėm.



Valtelei:
Alyvuogių, 
Krevečių (apšlakstytų citrina),
Pomidoro.

Pomidorą supjaustom, išimam seklytes. Dedame krevetes, perveriame dantų krapštukų, papuošiam alyvuoge. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą