2014 m. kovo 2 d., sekmadienis

Kondensuoto pieno pyragas


Vaikščiojau po blog'erių sodus ir mano akys užkliuvo už šio pyrago. Perskaičiau receptą kelis kartus...Ar tikrai viskas taip lengva ir paprasta? Nutariau pabandyti...Skonis puikus, o ir išgaravo jis greitai :), visiems labai patiko... Taigi, Aguonėlės receptas (žinoma, man toks gražus nesigavo, bet skonis atpirko viską).
5 žmonėm prisiragauti iki soties:
Indelio kondensuoto pieno,
4 kiaušinių,
150 gramų miltų, 
Puse šaukštelio kepimo miltelių,
50 gramų sviesto. 

Visus produktus gerai išplakti ir supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 45 min prie 175°-180°. Orkaitę išjungti ir pyragą dar palaikyti joje 10 min, kad galutinai iškeptų. Ištraukti lauk ir palikti visiškai atvėsti.




2 komentarai: